Maakaapelointi

Kustannustehokasta maakaapelointia

Suoritamme lyhyt- ja pitkäkestoisia (jopa usean vuoden mittaisia) maakaapeloinnin aliurakointiprojekteja, pääsääntöisesti telekaapelointeja. Avuksenne tarjoamme yli kymmenhenkisen ammattilaisjoukkomme ja järeän kalustomme.

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/kuopionk/public_html/includes/menu.inc).

Maakaapelointia ja ilmajohtojen korvausprojekteja

Maakaapelointi on pitkäkestoinen (käyttöikä 40-60 vuotta) sijoitus ja se vähentää huoltokustannuksia. Haluamme omalta osaltamme vauhdittaa sähköverkon maakaapelointia.

Kuopion Koneurakointi suorittaa maakaapelointia ja ilmajohtojen korvausprojekteja usean vuoden kokemuksella. Solmimme sekä pienimuotoisia että pidempikestoisia maakaapelointi-urakkasopimuksia Kuopion seudulla ja muualla Suomessa.

Toteutamme maakaapeloinnin lisäksi lämpölaitoksille kaukolämpölinjoja ja kunnallisille toimijoille vesijohto- ja viemärilinjoja. 

Nykyaikainen kalusto osana maakaapeloinnin palveluitamme

Maakaapelointipalveluidemme laadusta vastaa osaltaan nykyaikainen kalustomme ja yli kymmenhenkinen henkilöstömme. 

Aktiivinen suunnittelu ja yhteydenpito tilaajaan

Onnistuneen maakaapelointiprojektin ytimenä pidämme onnistunutta, aktiivista suunnittelua yhdessä tilaajan kanssa. Suunnittelun lisäksi olemme aktiivisesti yhteydessä tilaajaan projektin aikana ja sen välivaiheiden valmistumisen yhteydessä.

 

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt